Pokop ubijenog Abramova najvjerojatnije u utorak, za trećim napadačem se i dalje traga

TUGA i nevjerica i danas vladaju na Cresu, među Riječanima, ali i u čitavoj Hrvatskoj, nakon što je u centru Rijeke, u noći sa četvrtka na petak, ubijen 23-godišnji student Strojarskog fakulteta u Rijeci, Aleksandar Abramov s otoka Cresa. Dvojica napadača se nalaze u pritvoru, treći je još uvijek u bijegu i policija za njim traga. Ubijeni Aleksandar će najvjerojatnije biti pokopan u utorak na gradskom groblju u Cresu.

> U centru Rijeke ubijen 23-godišnji student s Cresa

> Dva napadača na Abramova u pritvoru, treći pobjegao prema Srbiji

Na Cresu su se minutom šutnje od Aleksandra oprostili i njegovi prijatelji iz NK Cres, koji su mu posvetili današnju utakmicu. Među pismima podrške upućenima obitelji Aleksandra Abramova putem Facebook grupe "In memoriam Alexandar Abramov", nalazi se i ono roditelja Luke Ritza, Suzane i Rena Ritz, koji najbolje znaju kako je izgubiti dijete na ovako stravičan način.

"Suze ne mogu zaustaviti... teško mi je opisati osjećaje tuge i bola. Trudili smo se, da nakon Luke nitko i nikada ne osjeti bol i tugu koju smo mi osjetili... Država i državne institucije ostale su nijeme. Molim te, da Aleksandrovim roditeljima, obitelji i prijateljima preneseš našu najiskreniju sućut... Ako itko u ovoj zemlji zna kako se osjećaju, znamo nažalost mi. Šaljemo vam svu snagu ovog svijeta da preživite. U mislima i srcu, sa svima vama, Suza i Reno Ritz...", navodi se u pismu podrške.

Ubojica upravo odbjegli Dušan Cupač?

Dvojici uhićenih napadača, 24-godišnjem Dariju Saviću i 21-godišnjem Dariju Cupaću sudac je odredio 48-satno zadržavanje u pritvoru, dok se za odbjeglog 21-godišnjeg Dušana Cupaća vjeruje kako je pobjegao u Srbiju gdje je živio tijekom Domovinskog rata. Pretpostavlja se da ima dvojno državljanstvo. Pred istražnim se sucem Savić branio šutnjom, dok je Dario Cupać navodno rekao kako je upravo odbjegli Dušan nasmrt pretukao Abramova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.