Pokopan dečko nestale Martine Horvat: Leskovčanin ide u vječnost uz pivo i cigarete

DEČKA nestale Martine Horvat, Sašu Leskovčanina, danas je na groblju u Donjoj Kupčini na posljednji počinak ispratilo oko 150 prijatelja.

39-godišnji Leskovčanin se prošlog vikenda objesio na imanju u Donjem Stupniku, a tamo ga je mrtvog pronašla njegova bivša supruga Dunja. U oproštajnom pismu upućenom bivšoj supruzi i djeci Leskovčanin je napisao da ih puno voli te da sve što ima ostavlja njima.

U vječnost uz pivo i cigarete

Na sprovodu su Leskovčanina ispratili bivša supruga Dunja, sin i kći, suborci te članovi raznih motoklubova, među kojima i Hells Angelsi, piše Jutarnji list.

Leskovčaninu je uplakana kći uz lijes bacila pismo koje je napisala, dok mu je Dunja "za vječnost" bacila bocu piva Stella Artoise i kutiju cigareta Marlboro.

"Ne mogu više živjeti na ovakvom dnu"

"Ne mogu više živjeti na ovakvom dnu", stajalo je na kraju oproštajnog pisma. Uz njega je bila i Martinina slika te natpis "zauvijek". Leskovčanina je policija ispitivala zbog misterioznog nestanka njegove djevojke Martine Horvat koja je u njihovom stanu na Laništu posljednji put viđena 13. ožujka ove godine.

Zbog sumnje da je upleten u njezin nestanak Saša Leskovčanin je doveden u policiju gdje je prijetio samoozljeđivanjem pa je prevezen u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče. Njegova prijateljica je ispričala da je nakon dolaska iz bolnice Saša konzumirao tablete u kombinaciji s alkoholom te da je bio izrazito depresivan.

Policija traži francuskog nogometnog reprezentativca

Svoj život je skončao na imanju u Donjem Stupniku. Policija još uvijek neuspješno pokušava pronaći 28-godišnju PR agenticu Martinu Horvat koja je te kobne subote nestala iz stana. Posljednje informacije govore kako hrvatske snage reda žele o nestanku porazgovarati i s bivšim francuskim nogometnim reprezentativcem Frankom Leboeufom. Navodno je Martina bila njegova ljubavnica.

Nogometaš je nakon Martininog nestanka na njezinom Facebook profilu napisao "Hej dušo! Gdje si? Tako sam zabrinut! Nedostaješ mi!" Oko slučaja nestanka Martine Horvat policija je već ispitala 250 osoba.

Pročitajte više