Policija ispitala srpskog novinara koji je misteriozno nestao pa se pojavio nakon 30 sati

Foto: Facebook

SRPSKI  novinar Stefan Cvetković, koji je nestao u noći između srijede i četvrtka, pronađen je jučer živ i zdrav te odveden u policiju u Vršcu na ispitivanje gdje je proveo nekoliko sati.

Podsjetimo, novinarov auto kojem je radio motor pronađen je u noći na ulicama Bele Crkve, a očevici su rekli da su na autu bila otvorena vrata i da je pronađen Cvetkovićev ručni sat s pokidanom narukvicom.

Cvetković koji se, kako javljaju srpski mediji, u posljednje vrijeme bavio istraživanjem slučaja ubojstva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, jučer je pronađen na širem području Bele Crkve, a o tome je javnost izvijestio sam predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Stefan Cvetković je u našim rukama, živ i zdrav, a trenutno je na ispitivanju u policiji jer ima puno informacija za podijeliti“, rekao je Vučić dodavši da sumnjaju u neke novinarove tvrdnje te da „je bilo mnogo čudnih i nelogičnih stvari u tom slučaju“.

Vučić je objasnio kako se odmah ujutro po nestanku formirala radna skupina te da je ispitano više desetaka svjedoka. Naveo je i kako će istraga pokazati je li u slučaju nešto inscenirano, uz Cvetkovićevo znanje ili bez njegovog znanja, te dodao da je nelogičnosti svakako bilo.

„Stefan Cvetković je dao izjavu u svojstvu građanina koja se može smatrati prijavom za protupravno lišavanje slobode. U tom pravcu nije mu bio potreban odvjetnik. Za sada nije ni osumnjičen ni ništa slično, nego se tretira kao oštećen. Dakle, procedura s državnim organima je završena. Detalje ćemo kasnije priopćiti“, kazao je srpski tužitelj Tihomir Knežević tamošnjim medijima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.