Policija o brutalnom napadu na bivšu zastupnicu, traže 36-godišnjakinju iz Srbije

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

POLICIJA se oglasila o napadu na bivšu saborsku zastupnicu Vesnu Škulić. Priopćili su da traže 36-godišnju ženu iz Srbije.

"U utorak, 14. lipnja oko 20.40 sati (prijavljeno 15. lipnja) na području Susedgrada u Ulici Vilima Korajca, prema dosad prikupljenim informacijama, u stanu je 36-godišnja državljanka Republike Srbije uz uporabu tjelesne snage počinila razbojništvo nad 61-godišnjakinjom te otuđila kartice, mobitele i ostalo.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. Policijski službenici intenzivno tragaju za osumnjičenom osobom", piše policija u današnjem priopćenju.

Podsjetimo, Škulić je jučer objavila da ju je brutalno napala žena koja je brinula o njoj.

"Sinoć od pola devet do pola noći doživjela sam pravu životnu dramu! Žena ili monstrum koja mi je pružala usluge pomoći i brige za dosta pristojnu plaću prema našim uvjetima i vremenima u kojima živimo, bacila me na pod iz kolica, prije toga me čupala i tukla glavom o zid, vezala maramom usta i odvukla na kauč dobro znajući da me ne smije ostaviti u tom položaju jer dolazi do gušenja", piše u jučerašnjem statusu na Facebooku.

"Uzela mi je kartice, mobitele i otišla"

"Zatvorila je psa u kupaonu da ni on ne može pomoći, mene vezanu, odnosno vezanom maramom preko usta ostavila u stanu. Prije toga je zatvorila sve prozore da me nitko ne može čuti, pojačala ton na TV-u, zatvorila vrata od dnevnog boravka, uzela mi bankovne kartice, dva mobitela i još neke stvari, zaključala protuprovalna vrata i otišla u nepoznatom smjeru", napisala je Škulić.

Dodala je da su policija, hitna i vatrogasci došli oko pola noći.

"Tri sata sam ležala u, za mene, jako opasnom položaju u prostoriji bez pristupa zraku i vezanih usta. Nakon određenog vremena uspjela sam se osloboditi marame i zvati u pomoć. Na sreću čula me susjeda i počela je akcija spašavanja", piše.

Škulić je objavila i fotografiju žene za koju kaže da ju je napala. "Ovo je njena fotografija od prije nekoliko dana. Ima kratku smeđu kosu a ovo su ekstenzije. Teška je oko sto kg i visoka oko 1.70", piše Škulić.