Policija u Dalmaciji najavila akciju na cestama. Rekli i koga će hvatati

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

POLICIJA će u središnjoj Dalmaciji, točnije na području PU splitsko- dalmatinske, ovaj vikend provoditi pojačani nadzor. Posebnu će pažnju posvetiti osobama koje voze pod utjecajem alkohola, kao i prema onima koji voze prebrzo ili razgovaraju na mobitel za vrijeme vožnje.

"Kao i do sada, na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske i ovog vikenda poduzimat će se pojačane aktivnosti u cestovnom prometu, koje će biti posebno usmjerene na prekršaje prekoračenja brzine, upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenja sigurnosnih pojaseva u vozilima i korištenja mobitela za vrijeme vožnje, ali i na druge prekršaje, koji su u uzročno-posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća, a posebno onih s najtežim posljedicama.

Apeliramo na sve sudionike u prometu na poštivanje propisa, posebno onih o ograničenju brzine i zabrani upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i droga, kako bi odgovornim sudjelovanjem u prometu sačuvali vlastiti, ali i živote ostalih sudionika u prometu", stoji u objavi PU splitsko-dalmatinske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.