Policija u Kaštelima privela 19-godišnjaka, sumnjiči ga da je palio kontejnere

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

POLICIJSKI službenici Policijske postaje Kaštela proveli su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom koji se sumnjiči za ukupno pet požara. Naime, sumnja se kako je od 23. siječnja do 11. veljače na području Kaštela izazvao požare na plastičnim kontejnerima.

25. siječnja rano ujutro u Kaštel Novom izazvao je požar dva plastična kontejnera koji se proširio i na uređaj za samonaplatu parkiranja pri čemu je nastala šteta u iznosu od 48 tisuća kuna.

Od 23. do 25. siječnja u Kaštel Gomilici i Kaštel Štafiliću izazvao je požare na četiri plastična kontejnera, a nastala je šteta od 6 tisuća kuna. Potom je 27. siječnja u ranim jutarnjim satima izazvao požare na sedam kontejnera na području Kaštel Gomilice, Kaštel Starog i Kaštel Novog, a nastala je šteta od 6 tisuća kuna.

9. veljače, u jutarnjim satima je u Kaštel Novom izazvao požar na plastičnom kontejneru, pri čemu je nastala šteta od 2 tisuće kuna. Na koncu je 11. veljače ujutro u Kaštel Lukšiću izazvao požar na metalnom kontejneru, prilikom kojeg nije nastala materijalna šteta.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 19-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.