Analitičar o Plenkoviću: Svi koji su se kačili s medijima ili Crkvom su izgubili

Screenshot: N1

POLITIČKI analitičar Jaroslav Pecnik na N1 televiziji je komentirao premijerov današnji nastup u saboru, gdje je branio ministra Beroša od inicijative oporbe za njegov opoziv.

"Javna je tajna da neke tajne veze postoje. Što se tiče samog Beroša, ovo je već viđeno. Sve ministre koje je premijer branio kasnije je sam smijenio. To je sudbina i Beroša. Ovo je prilika da Plenković pokaže zube, očito je da je nervozan", govori Pecnik.

"Jedan mali savjet, ako smijem reći, svi koji su se kačili s medijima ili Crkvom uvijek su izgubili", kaže.

"Kolosalni uspjeh na izborima pun je rupa kao švicarski sir"

"Taj kolosalni uspjeh na izborima pun je rupa kao švicarski sir. Kad pogledate velike gradove, van domašaja su HDZ-a", kaže i objašnjava da su to sredine u kojima je najveća koncentracija novca, pameti i sve to je izvan domašaja HDZ-a.

"Čačić najavljuje povratak u sabor, Glavaš prijeti da će, ako Plenković ne disciplinira Pupovca, on to napraviti. Dva glasa s ovom tankom većinom su uzrok nervoze premijera", govori.

Govorio je i o načinu na koji se premijer odnosi prema medijima, političkim analitičarima i onima koji kritiziraju njegov rad.

"Trebao bi moći podnijeti kritiku. I da je istina ono što premijer govori, u čemu je problem da analitičar ima svoje preferencije? Ne vidim da bi to trebalo biti uzrok nervoze, osobito ako je točno ono što govori, da je na izborima postigao kolosalni uspjeh", smatra Pecnik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.