Poljak na Brijunima vozio obitelj na quadu. Prevrnuli se, žena teško ozlijeđena

Ilustracija: Shutterstock

Teške tjelesne ozljede zadobila je Poljakinja (46) nakon što se na otoku Veliki Brijuni prevrnuo quad na kojem se vozila, izvijestila je istarska policija. Ta nesvakidašnja nesreća dogodila se u petak kada se quad, koji je vozio Poljak (48), prilikom skretanja prevrnuo na bočnu stranu.

Pulska policija provela je kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 48-godišnji poljski državljanin počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom. Tereti ga da vozeći unajmljeni quad, na kojem je prevozio 46-godišnjakinju i maloljetnicu, obje Poljakinje, kod skretanja na odvojak puta po kojemu se promet odvijao iz suprotnog smjera nije upravljao vozilom na način kojim ne umanjuje stabilnost vozila i ne ometa druge sudionike u prometu pa se quad prevrnuo na bočnu stranu. 

Prilikom prevrtanja, 46-godišnja poljska državljanka zadobila je teže ozljede te je prevezena u pulsku bolnicu. Protiv 48-godišnjaka podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.