Poslao svoje dvije supruge odjevene kao nindže da ubiju tinejdžerku koju je seksualno zlostavljao

Screenshot: YouTube

MUŠKARAC iz američke savezne države Utah ima tri supruge koje ga zovu "Gospodar", a optužen je da je dvije poslao odjevene kao nindže da ubiju tinejdžerku koju je seksualno zlostavljao, prenosi New York Daily News.

Kain Blackwing (47) osuđen je 2014. zbog seksualnog zlostavljanja žrtve koja je tada imala 14 godina, piše portal KSL. Sada je optužen i za planiranje njezinog ubojstva.

"Poligamijske nindže" naoružane pištoljima, noževima, odvijačima, špricama...

Četiri dana prije nego što je djevojka trebala svjedočiti protiv njega na sudu, u njezin dom u West Jordanu upale su dvije žene odjevene kao nindže, s crnim maskama i naoružane pištoljima, noževima, odvijačima, šibicama, špricama, plastičnom folijom i pištoljem za omamljivanje.

Djevojka je bila u kući sa svojom majkom i majčinim zaručnikom koji je Blackwingov polubrat. Zaručnik je upotrijebio mač kako bi se obranio od takozvanih "poligamijskih nindži".

Poslao ih da ubiju djevojku jer će "tada biti pušten na slobodu"


"Napala me pištoljem za omamljivanje i ja sam ju instinktivno blokirao rukom, udario ju u glavu i skočio na nju", ispričao je zaručnik za KUTV.

"Zgrabio sam svoj mač i rekao joj da sjedne i ako se pomakne, ostat će bez dijelova tijela".

Dvije nindže bile su Raven Blackwing (22) i 19-godišnja djevojka, Blackwingove "sestre-supruge". Policiji su rekle da ih je on poslao da ubiju djevojku jer "će ga vlasti morati pustiti na slobodu" ako ona umre.

"Jedini izlaz iz veze s 'Gospodarom' je smrt"

Planirali su ubojstvo 11 tjedana i u šiframa o njemu govorili kao o "igranju videoigre". Obje supruge su osuđene za provalu, teški napad i osvetu protiv svjedoka ili žrtve.

Mlađu suprugu Blackwing je upoznao kada je imala 17 godina i započeo s njom seksualnu vezu, izjavila je policija. Navodno joj je rekao da ga zove "Gospodar" te "ako se ikada poveže sa ženom, ona postaje njegova i jedini izlaz iz veze je smrt".

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.