Predsjednik mreže poslovnih anđela CRANE Davorin Štetner gostuje na prestižnom Wilton Parku

Foto: Crane

PREDSJEDNIK Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) Davorin Štetner krajem siječnja sudjelovat će na forumu koji organizira Wilton Park - jedna od najprestižnijih institucija ove vrste u svijetu. Wilton Park izvršna je agencija britanske vlade, to jest, Ureda za internacionalne odnose i Commonwealth. Okuplja svjetske lidere iz područja politike, biznisa, akademije, diplomacije civilnog društva i medija, priopćeno je iz CRANE-a.

Wilton Park ustanovljen je inicijativom Winstona Churchilla 1946. godine. U svojoj dugoj povijesti  Wilton Park ugostio je impresivnu listu svjetskih lidera poput predsjednika i premijera Francuske, Turske, Australije, Španjolske, Velike Britanije, uglednika poput sir Boba Geldofa, Angeline Jolie i ostalih. Sedamdeset godina od osnutka, Wilton Park danas je jedno od vodećih mjesta za diskusiju i kreiranje politika.

''Izuzetna čast je govoriti na mjestu čiji je idejni začetnik Winston Churchill i gdje su govorili svjetski državnici, predsjednici i premijeri država! Wilton Park je uz Davos možda i najjača svjetska institucija ovog tipa'', rekao je Davorin Štetner, predsjednik CRANE-a.

Forum pod nazivom Budućnost bilateralnih odnosa Velike Britanije u Europi održat će se u dvorcu Wiston Park iz 16. stoljeća na jugu Velike Britanije, od 31. siječnja do 2. veljače ove godine.

Više o forumu možete pročitati na:  www.wiltonpark.org.uk

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.