Prijavi se na besplatne radionice na američkom koledžu

Foto: PR

AMERIČKI koledž RIT Croatia organizira radionice iz područja uslužnih djelatnosti, upravljanja poslovanjem, i novih medija namijenjene isključivo srednjoškolcima i studentima. Radionice se održavaju na kampusima koledža u Dubrovniku i Zagrebu tijekom studenog, a prijaviti se možeš ovdje.

Radionice isključivo za srednjoškolce i studente

Osnovni cilj radionica je omogućiti polaznicima prilike za stjecanjem znanja, te približiti američki način studiranja i američke studije koji se izvode na RIT Croatia. Radionice izvode predavači i diplomanti RIT Croatia:

  • Jedan dan u Event Labu: kako uspješno organizirati događanje?

Polaznike očekuje interaktivna radionica u kojoj će ne samo učiti o event managementu već će, zajedno s predavačima, raditi na organizaciji jednog događanja.

  • Upoznaj svijet F&B-a 

Polaznici će saznati više o poslovima i funkciji F&B menadžera, kao i znanjima i vještinama koje su za ovaj posao nužne. Uz to, na radionici će biti riječi o tome kako razviti ideju i osmisliti koncept ugostiteljskog objekta, te kako biti i jedinstven u usluzi i ponudi.

  • Start-up svijet: kako uspješno pokrenuti svoj posao?

Radionica je osmišljena da na zabavan i interaktivan način polaznicima približi način na koji funkcionira tržište, pojasni ključne faktore kod planiranja poduzetničkih projekata, uključujući i politiku cijena i resurse.

  • Digitalni mediji: obrada i animacija fotografije

Radionica je namijenjena ljubiteljima fotografije, i svima koji općenito žele naučiti više o ovoj temi; polaznici će se upoznati s osnovama obrade fotografije u Photoshop-u i animacije fotografije u Photoshop-u i After Effects-ima.

Prijaviti se možeš popunom online obrasca, a više informacija o pojedinoj radionici dostupno je ovdje.

Stipendije za američke studije na RIT Croatia

U tijeku su rane prijave na RIT Croatia. Koledž svake godine izdvaja više od 2,6 milijuna kuna i pomaže studentima da uz financijske potpore i nepovratne stipendije studiraju na RIT Croatia. Više informacija dostupno je ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.