Prijavi se na besplatne radionice na američkom koledžu

Foto: Press

AMERIČKI koledž RIT Croatia organizira radionice iz područja design thinkinga i dizajna novih medija koje će se održati na kampusu u Zagrebu od 25. – 26. veljače, a prijaviti se možeš ovdje.

Radionice isključivo za srednjoškolce i studente

Radionice su namijenjene srednjoškolcima i studentima. Osnovni cilj je omogućiti polaznicima prilike za stjecanjem znanja te približiti američki način studiranja na RIT Croatia. Radionice izvode predavači američkog koledža:

Design Thinking – razvij vještinu kreativnog razmišljanja

Znaš li što je Design Thinking? Riječ je o vrlo popularnoj i učinkovitoj metodi i načinu kreativnog razmišljanja koju koriste organizacije diljem svijeta. Radionica se održava 26.2. u Zagrebu, a izvodi ju nastavnik Velebit Mirić koji se specijalizirao za ovo područje.

Digitalni mediji: saznaj više o obradi i animaciji fotografija

Radionica je namijenjena ljubiteljima fotografije, i svima koji općenito žele naučiti više o ovoj temi; polaznici će se upoznati s osnovama obrade fotografije u photoshopu i animacije fotografije u Photoshop-u i After Effects-ima. Radionica će se održati na zagrebačkom kampusu 25.2. - 26.2., a izvodi ju dr. sc. Ante Poljičak, predavač i voditelj studija Dizajna novih medija.

Prijaviti se možeš popunom online obrasca, a više informacija o radionicama dostupno je ovdje.

College Day – saznaj više o američkom načinu studiranja u Hrvatskoj!

Uz radionice, svi zainteresirani srednjoškolci i studenti pozvani su na College day odnosno dan otvorenih vrata na RIT Croatia koji će se održati u Dubrovniku (3. ožujka) i Zagrebu (4. ožujka). Događanje je namijenjeno svima koje zanima američko visoko obrazovanje i mogućnost studija na kampusima RIT-a u Hrvatskoj. Više informacija dostupno je ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.