Prijetio smrću ispred kafića u Radučiću kod Knina, policija mu pronašla pušku

Foto: Google Street View

U POLICIJSKOJ postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 45-godišnjaku, 32-godišnjaku i dvojici 23-godišnjaka, izvijestila je Policijska uprava šibensko-kninska. 

Utvrđeno je da su se osumnjičeni i oštećeni 45-godišnjak, obojica u alkoholiziranom stanju, u ponedjeljak, 20. siječnja, oko 11.50 sati u Radučiću u tamošnjem ugostiteljskom objektu međusobno verbalno, a potom i tjelesno sukobili poradi nesuglasica oko događaja iz prosinca prošle godine, kojom prilikom je osumnjičeni oštećenom 45-godišnjaku prijetio smrću. Potom je osumnjičeni ispred tog ugostiteljskog objekta bez posebnog povoda prijetio smrću i ostalim oštećenima, što je kod svih oštećenih izazvalo uznemirenost i strah za osobnu sigurnost. 

Tijekom kriminalističkog istraživanja po nalogu Županijskog suda u Šibeniku 21. siječnja u Ivoševcima je pretražena obiteljska kuća, koju koristi osumnjičeni, kojom prilikom je pronađeno i od osumnjičenog oduzeto ukupno 21 komad raznog streljiva i lovačka puška, što je osumnjičeni neovlašteno posjedovao.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a protiv njega je podnesen Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, dok je protiv osumnjičenog i protiv 45-godišnjaka podnesen Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.