Prilika godine: Posjetite SSBM Zagreb kampus i otkrijte novu ponudu za MBA programe

Foto: Press

Swiss School of Business and Management Geneva (SSBM Geneva) s ponosom najavljuje Dan otvorenih vrata, gdje svi zainteresirani imaju priliku saznati više o MBA programima i otkriti kako im MBA švicarske kvalitete može pomoći u karijeri.

Ovaj događaj održat će se 4. rujna 2024. godine na SSBM kampusu u Zagrebu, Veslačka 2a, od 10:00 do 18:00 sati. Iskoristite ovu priliku i prijavite se putem online obrasca. MBA programi su osmišljeni da vam pruže znanja i vještine potrebne za uspjeh u modernom poslovnom svijetu, pružajući vam konkurentsku prednost i razne mogućnosti za napredovanje u karijeri.

Iskoristite posebnu ponudu!

SSBM Geneva nudi ekskluzivni popust od 15% na sve MBA programe za upise u razdoblju od 26.09.2024. do 09.10.2024. Kako biste ostvarili popust, prilikom prijave koristite promotivni kod ZG15. Ne propustite priliku za kvalitetno obrazovanje po povoljnijim uvjetima!

Otkrijte Swiss School of Business and Management Geneva:

SSBM Geneva je prestižna poslovna škola s glavnim kampusom u Ženevi, koja se ponosi bogatim iskustvom i visokim standardima obrazovanja švicarske kvalitete. Njihovi programi privlače više od 4.000 studenata iz 150 zemalja, čineći je priznatim liderom u poslovnom obrazovanju.

Programi prilagođeni vašim potrebama

Na Danu otvorenih vrata moći ćete se upoznati s raznovrsnim MBA programima, koji se provode u partnerstvu s Deloitteom. Kao vodeća multinacionalna mreža profesionalnih usluga i jedna od članica "Velike četvorke" računovodstvenih organizacija, Deloitte donosi neusporedivu stručnost SSBM-ovim MBA programima. Blended, Global i Executive MBA programi pružaju vam znanja i vještine koje su neophodne za uspjeh u današnjem dinamičnom poslovnom okruženju. Predavači dolaze iz vodećih svjetskih kompanija, donoseći praktično znanje koje ćete moći odmah primijeniti u stvarnom svijetu.

Prilika za individualne konzultacije:

Dan otvorenih vrata nudi priliku za individualne konzultacije s našim stručnim savjetnicima za upis. Bilo da tek započinjete svoj put u poslovnom obrazovanju ili želite unaprijediti postojeće vještine, naši savjetnici će vam pomoći odabrati program koji najbolje odgovara vašim profesionalnim ciljevima.

Razgledajte kampus u Zagrebu:

Posjetite naš moderni kampus u Zagrebu na Veslačkoj 2a, gdje ćete dobiti priliku vidjeti kako izgleda obrazovanje švicarske kvalitete. Bilo da ste budući student ili samo želite saznati više, Dan otvorenih vrata pruža savršenu priliku za to.

Prijavite se i pridružite im se 4. rujna na Danu otvorenih vrata, te otkrijte kako vam SSBM Geneva može pomoći u ostvarivanju vaših ambicija.

Za dodatne informacije posjetite SSBM Geneva web stranicu ili pošaljite e-mail.

Unaprijedite svoju karijeru uz SSBM Geneva – vaša budućnost počinje ovdje!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.