Prošlo je 17 dana od derneka kod Keruma. Policija još ne zna jesu li kršene mjere

Foto: Čitatelji Indexa

SVAKOGA dana pitamo splitsku policiju je li obavila potrebne i predviđene radnje kojima bi otkrila jesu li na proslavi rođendana bivšeg Hajdukova nogometaša Ivice Mornara u kaštelanskoj konobi Pršut Željka Keruma kršene epidemiološke mjere i već bilježimo određene promjene. Jučer smo dobili pisani odgovor u kojem nam je rečeno kako je "postupanje u tijeku", danas nam je stiglo samo kratko usmeno objašnjenje da će se policija držati zakonskih rokova pa će nas u njima - zakonskim rokovima, dakle - izvijestiti je li zabava izašla iz propisima predviđenih okvira i, ako jest, tko će zbog toga biti sankcioniran.

Suci i Kerum kršili epidemiološke mjere. Pitali smo policiju što poduzimaju

Ništa se pouzdano ne zna, napetost je na vrhuncu.

Kratki sadržaj starih epizoda

Priča je poznata, ali ako ste ih slučajno propustili, donosimo sadržaj prethodnih epizoda: Ivica Mornar, bivši nogometaš Hajduka, odlučio je 23. siječnja proslaviti rođendan kod Keruma. Zvao prijatelje s malog nogometa, a to su splitski suci - ne nogometni - Bruno Klein, Miho Mratović, Dinko Mešin, Tomislav Zlodre i Silvio Čović koji, inače, ne igra s njima, ali je stigao na druženje. U klapi je, kako bilježi snimka, bio i Tomislav Borozan, ravnatelj Javne ustanove sportski objekti. Netko je snimao zabavu, snimka se pojavila prvo na društvenim mrežama, potom se o njoj i pisalo u medijima, ali tek smo mi objavili imena svih ili, da budemo precizniji, javnosti zanimljivih aktera.

Policija, kao što znamo, rigorozno i hitro postupa prema svima koji otvaraju ugostiteljske objekte pa nas zanima kada će točno utvrditi je li kod Keruma kršena ijedna epidemiološka mjera. Zasad nam ne ide, ali ni policiji, kako se čini.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.