Puljak odgovorio Plenkoviću: "Znate li koja je sedma božja zapovijed?"

Foto: Epa/Hina

Gradonačelnik Splita Ivica Puljak osvrnuo se na današnji komentar premijera Plenkovića o odluci da u Splitu proglasi sajamske dane na sve nedjelje u godini zbog odluke vladajućeg HDZ-a da zabrani rad nedjeljom. Podsjetimo, Plenković je danas, komentirajući Puljkovu odluku, rekao: "Očekujem procesiju svaki dan, da je Puljak predvodi, očekujem blagdan svetog Dujma u Splitu svaki tjedan.”

"Znate li vi koja je sedma božja zapovijed"

„Vidim da Plenkoviću nije drago što smo ispravili jedan dio njegove loše odluke, vezane za rad nedjeljom, ono što smo mogli. Naime, proglasili smo sajamskim danima sve nedjelje i blagdane do kraja godine pa štandovi i kiosci mogu raditi ako žele. Plenković spominje svetog Duju i procesiju, a ja onda njega pitam: Znate li vi koja je sedma božja zapovijed?" rekao je.

Katolici, podsjetimo, vjeruju da sedma božja zapovijed glasi: "Ne ukradi". HDZ je, podsjetimo, jedina stranka u Hrvatskoj koja je pravomoćno osuđena za korupciju.

"Ispravit ćemo sve, a HDZ će se urušiti. Plenković se toga najviše boji"

"A moj odgovor za sajamske dane: Mi ćemo i dalje ispravljati ono što možemo, a ako dobijemo priliku, ispravit ćemo i sve ostalo: od zapošljavanja podobnih političkih kadrova u sve institucije i firme, do reorganizacije zemlje da se možemo normalno razvijati. Tada će se urušiti HDZ, a toga se Plenković najviše boji", poručio je Puljak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.