Roditelji u SAD-u mučili i izgladnjivali trogodišnju kćer do smrti te sve snimali

Foto: Weber County Sheriff's Office
 
RODITELJI iz američke savezne države Utah optuženi su za teško ubojstvo svoje trogodišnje kćeri, nakon što su ju duže od godine dana izgladnjivali i mučili.
 
Brenda Emile (22) i Miller Costello (25) uhićeni su nakon što su pozvali policiju koja je u njihovom domu zatekla njeno "ekstremno izgladnjelo tijelo prekriveno teškim ozljedama, opekotinama, porezotinama i modricama".
 
Snimali mučenje djeteta preko godinu dana
 
Policija je na njihovim mobitelima otkrila snimke na kojima izazivaju neuhranjeno dijete tako što joj nude hranu, a zatim oduzimaju. Snimke su zabilježile pogoršanje djetetovog stanja u razdoblju od oko godinu dana i šest mjeseci, a prikazuju i fizičko zlostavljanje djevojčice.
 
Roditelji su nazvali policiju prošlog četvrtka i prijavili da njihovo dijete ne diše, a policija je izjavila da su na njenom tijelu uočili mnogobrojne ozljede od kojih su neke bile vrlo stare, a neke vidljivo nove.
 
Znao je da će mu kćer umrijeti, ali nije ju vodio doktoru
 
Costello je priznao da je znao da će njegova kćer umrijeti, ali nije ju vodio doktoru zbog "straha od policijske istrage i gubitka djece". Emile je izjavila da su njihovu kćer ozlijedili brat i sestra, koji su kasnije oduzeti optuženim roditeljima.
 
Emile i Costello mogli bi zbog teškog ubojstva biti osuđeni na smrtnu kaznu. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.