Sanader konačno promrmljao: U vezi BMW-a, obratite se Miloradu Bibiću Mosoru

PREMIJER Ivo Sanader danas nije mogao izbjeći novinarsku sačekušu nakon sastanka Državnog odbora za članstvo Hrvatske u NATO-u u Državnoj rezidenciji, pa se konačno "očitovao" o svom novom, blindiranom BMW-u kojega je u jeku stezanja remena i recesije HDZ platio 4.2 milijuna kuna. Upitan šteti li skandal s kupnjom skupog auta HDZ-u, Sanader je kazao:

"U vezi BMW-a, obratite se Miloradu Bibiću Mosoru, on je moj glasnogovornik u tom slučaju".

U srdačnom razgovoru predložio mu da kupi tovara

Novinar Bibić Mosor je jučer u osvrtu u emisiji "Nedjeljom u 2" komentirao Sanaderovo luksuzno vozilo. 

Premijeru je, kaže, u dugom, srdačnom, prijateljskom razgovoru predložio da proda BMW i kupi magarca.


Bibić puno o magarcu, malo o BMW-u

"BMW može koštati puste milijune ali ne vrijedi ništa ako su mu gume ćelave. A tovar ne može oćelavit' i može se popet na vrh svakog otoka u Hrvatskoj, gdje niti jedan auto, a pogotovo onakav skupocjeni, blindirani BMW, ne može ni pomirisat'", kazao je Bibić Mosor. Danas nam kaže da je krajnje počašćen što ga je Sanader imanovao glasnogovornikom i poručuje Zlatku Mehunu da mu neće oteti posao. No, ipak nas je razočarao kao glasnogovornik jer nije htio odgovoriti na pitanje postavljeno Sanaderu.

Jarnjak: Sve ćemo vam reći kad bude gotovo

Što se pak prodaje automobila tiče, potencijalnog kupca, cijene, načina prodaje i svrhe u koju će HDZ utrošiti taj novac - zasad ne znamo ništa. Glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak danas nam je samo odbrusio da će HDZ izvijestiti javnost o cijeni koju je BMW postigao tek nakon što ga proda, "kad sve bude gotovo".

A.B.
Foto: Ranko Šuvar (Cropix)/screenshot HTV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.