Saponia nagradila svoje radnike s tisuću kuna zbog nesebičnog rada u tijeku pandemije

Foto: HINA/ PR365/ ua

SAPONIA OSIJEK odlučila je nagraditi svoje zaposlenike jednokratnom nagradom u iznosu od 1000 kuna neto te im tako zahvaliti na njihovom nesebičnom radu u vrijeme epidemije koronavirusom, objavili su u subotu iz te kompanije. 

"U Saponiji se, zbog potreba za njihovim proizvodima, proizvodi povećanim kapacitetom kako bi osigurali dovoljne količine deterdženata, sredstava za čišćenje te sapuna, a dodatno  su  angažirani  i u proizvodnji  sredstva za dezinfekciju ruku i površina", navodi se u priopćenju.

Osjećaju posebnu odgovornost prema građanima Hrvatske

Iz kompanije koja se već 126 godina brine o čistoći i higijeni ljudi i njihovih domova ističu kako osjećaju posebnu odgovornost prema građanima Hrvatske te su osigurali sve potrebno za normalno odvijanje proizvodnje.

Među najpoznatijim Saponijinim proizvodima su Faks helizim, Ornel, Likvi, Arf, Bis, Kalodont i Lahor, a iz tvrtke ističu da tih proizvoda ima u dovoljnim količinama te da su za njihovu povećanu proizvodnju pravovremeno osigurane sirovine i ambalaža.

"Zaposlenici Saponije su se i do sada uvijek dodatno angažirali kada je to bilo potrebno, tako da i dalje vjerujemo u njihov doprinos da svi što lakše prebrodimo ovu situaciju prouzrokovanu epidemijom koronavirusom", zaključuje se u priopćenju. 

Saponia, čije je sjedište u Osijeku, proizvodi deterdžente široke potrošnje (za pranje i njegu rublja, pranje posuđa i sredstva za čišćenje), njen toaletni program obuhvaća sredstva za oralnu higijenu i njegu tijela, a proizvodi i sredstva za industriju i instituciju (proizvodi za pranje, čišćenje i dezinfekciju u različitim industrijskim poduzećima i institucijama).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.