Škugorova odvjetnica: Razgovori koji su izašli u javnost izvučeni su iz konteksta

Screenshot: RTL

ODVJETNICA Damira Škugora Sandra Hančić gostovala je u RTL-u Danas. Podsjetimo, Škugor je poslijepodne pušten iz zatvora u Remetincu.

Iako je pušten na slobodu, rekla je Hančić, njen se klijent još brani da nije kriv, a samo je jednom saslušan. Tijekom postupka će itekako biti prilike da se očituje o svim činjenicama i dokazima.

Odvjetnica: Pobit ćemo dokaze o praćenju

"Doista sam zahvalna što je konačno vani i da prvi put otkako je priča o Ini krenula imamo mogućnost s njim sjesti, analizirati spis, situaciju, vidjeti otkud proizlaze navodi o provođenju i proširenju istrage te vidjeti ima li potrebe da i mi tražimo pribavljanje određene dokumentacije pa postavimo i obranu", kazala je odvjetnica. Istinom, tvrdi ona, pobit će dokaze o praćenju.

"Razgovori koji su izašli u javnost su izvučeni iz konteksta. Objasnit ćemo okolnosti tih razgovora, o čemu su vođeni i zbog čega", rekla je Hančić.

"Ako interpretirate razgovore Škugora i Mandića o ugovoru Ine, a nisu bili o tome, to je izvučeno iz konteksta jer ne znate o čemu su prije i poslije razgovarali", dodala je.

O novcu na računima Dane Škugora: Objasnit ćemo kako je došao tamo

Što se tiče novca na računima oca Škugora, Dane Škugora, istaknula je da će to pobiti činjenicama.

"Novac da je zatečen nije sporno, ali kako je i zašto došao, detaljno ćemo objasniti", rekla je odvjetnica pa zaključila kako s Danom Škugorom nije u kontaktu te on ima branitelja, ali oni s njim ne pričaju.

Upitana oko izvora novca na računu, zaključila je: "Istraga je krenula, rješenje je doneseno prije dva mjeseca, tek danas mogu s njim sjesti i pričati. Ne bih detaljno o novcima na računu. Istraga je u tijeku i to treba biti tajna."