Grupa Dalmatinaca zbog "trovanja chemtrailsima" prijavila Kolindu, Plenkovića i šeficu DHMZ-a

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL, Dino Stanin/PIXSELL, 123rf

OPĆINSKO državno odvjetništvu u Splitu zaprimilo je kaznenu prijavu protiv predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, premijera Andreja Plenkovića i ministra obrane Damira Krstičevića "za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom i trovanja chemtrailsom". Da, dobro ste pročitali.
 
>> Chemtrailsi: Suluda teorija zavjere na koju nasjeda sve više građana
 
Dakle, u kaznenoj prijavi se govori o teoriji zavjere i trovanju hrvatskih građana plinovima koje navodno ispuštaju zrakoplovi dok lete hrvatskim nebom. Prijavu je podnijela dalmatinska udruga "Ne govoru mržnje - istinom protiv laži", čije je sjedište u Podstrani, nedaleko od Splita.
 

 
Prijavljena i ravnateljica DHMZ-a?!
 
"Danas, 3. travnja 2018. godine, na 49 stranica s dokazima, Udruga 'Ne govoru mržnje - istinom protiv laži' podnijela je Državnom odvjetništvu Kaznenu prijavu protiv Kolinde Grabar-Kitarović, Andreja Plenkovića, Damira Krstičevića, Tomislava Ćorića i Branke Ivančan-Picek (DHMZ), za suučesništvo u genocidu nad hrvatskim narodom. Jer nisu zaustavili trovanje građana chemtrailsom iako su uredno primali naše dopise...", navode u toj udruzi.
 
Udruga navodi i da predsjednica nije "zaustavila trovanje hrvatskih građana chemtrailsom iako je uredno primila njihove dopise u kojima već dugo vremena upozoravaju na kontinuirani aerosolni napad na atmosferu, na globalni napad klimatskim inženjeringom i menadžmentom solarne radijacije čiji programi razaraju Zemljine sisteme za održavanje života".
 
Jedna od najpoznatijih svjetskih teorija zavjere
 
Većina znanstvenika navodi da je "Chemtrail" nedokazana teorija zavjere koja hara internetom proteklih nekoliko desetljeća, a ima sljedbenike u cijelom svijetu.
 
 
Naime, po toj teoriji zavjere putnički, vojni i komercijalni zrakoplovi ostavljaju štetne tragove za sobom dok se kreću zrakom, što se jasno može vidjeti po vedrom vremenu kad je nebo prošarano bijelim prugama. Pobornici te teorije smatraju da se na taj način ljudi truju.
 
Tvrdnje teoretičara zavjere odbacuju znanstvenici i navode da su tragovi koji se vide iza prolaska aviona kondenzacijski "putevi", za koje je normalno da nastaju na svim visinama.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.