Splitska zabava: Troje privedenih zbog noćne pucnjave kod narodnjačkog kluba Pupa

SPLITSKA je policija noćas privela tri osobe nakon pucnjave kod narodnjačkog kluba Pupa na Bačvicama. Istražuju što se dogodilo. Uhićene su zatekli nakon dojave o ispaljenih hicima nešto malo poslije 3 sata. Nitko, srećom, nije ozlijeđen.

U postaju su privedeni 20-godišnji I. M. i 25-godišnja Lj. B. iz Splita, te 34-godišnji D. P. iz Banja Luke, koji je, čini se, pucao. Pronađen je i pištolj Mauser, odbačen u živicu. I. M., inače vlasnik desetak kaznenih prijava, pružao je otpor prilikom uhićenja, pa su interventni policajci morali upotrijebiti silu da ga svladaju. Samo su djevojci uzeli otiske, mladići su bili prepijani, pa će pričekati da se otrijezne.

Ubio ga nožem zbog zahoda

Ispred Pupe svako malo netko strada. U studenom prošle godine zbog banalnog sukoba oko zahoda 18-godišnji M. B. pijan i drogiran nožem je ubio 21-godišnjem Marka Jurića. Otrčao je po nož u obližnju zalogajnicu. Sječivo mu je zabio 13 centimetara u tijelo!

Policija je zbog ranjavanja Nikole Kerana, koji je dobio nož u prsa, ljetos mjesec dana tražila redara Tonča Burića. Prije nego su ga uspjeli pronaći, on se sa svojim odvjetnikom Evelinom Tonkovićem pojavio kod istražnog suca Slavka Lozine, ali tek nakon što je Keran posvjedočio da ga Burić nije ranio. 

Tonča Burića povezivali su i s ranjavanjem Vlatka Radića Van Dama, koji je pred Pupom dobio nožem u vrat. Na kraju se pokazalo da ni s tim nema veze. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.