Stravična snimka: ISIS-ovci djevojke nasilno odvlače od obitelji da im postanu seksualne robinje

Screenshot: YouTube

DRUŠTVENIM mrežama kruži stravična snimka koja pokazuje naoružane ISIS-ovce kako od obitelji odvlače djevojke i žene, a koje će postati njihove seksualne robinje, prenosi Daily Mail.

Radi se o pripadnicama naroda Jazida koji su već duže vrijeme meta ISIS-ovih divljaka. Prestravljene djevojke vrište i hvataju članove obitelji, ali ih ISIS-ovci od njih odvlače.

S jednog balkona vidi se obješena zastava ISIS-a, a svi ISIS-ovci koji stoje sa strane su naoružani. Video su na internetu objavili najvjerojatnije jazidski aktivisti koji su cijeli prizor tajno snimili. Ipak, još uvijek nije potvrđena autentičnost snimke, a ne zna se ni što se dogodilo s zarobljenim djevojkama.

ISIS-ovci su najveći pokolj Jazida napravili prošle godine kad je u napadu na irački grad Sinjar stradalo 5.000 pripadnika ovog naroda, dok su stotine žena i mladih djevojaka završile kao seksualno roblje ISIS-ovih terorista.

Nad zarobljenim djevojkama ISIS-ovci čine nezamisliva zvjerstva, a o čemu su svjedočile malobrojne djevojke koje su uspjele pobjeći. Trudne djevojke i žene tjera se na prisilan abortus, a velik broj djevojaka koje su se našle u zarobljeništvu život skončava samoubojstvom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.