Sudarila se vozila iz pratnje Kamalinog kandidata za potpredsjednika. On je dobro

Screenshot: X

Nekoliko kombija na začelju kolone u kojoj se nalazio i Tim Walz, kandidat Demokratske stranke za potpredsjednika, sudarilo se u Milwaukeeju. Walz nije ozlijeđen, piše BBC

Nesreća se dogodila oko 13 sati po lokalnom vremenu. Sudarili su se kombiji u kojima su se nalazili novinari. Najmanje jedna osoba je ozlijeđena. Nejasno je što je uzrokovalo nesreću koja se dogodila na međudržavnoj cesti 794.

Kamala Harris, aktualna potpredsjednica i kandidatkinja za predsjednicu na nadolazećim izborima, nazvala je Walza kako bi provjerila je li dobro, potvrdio je dužnosnik Bijele kuće za CBS. Walz je naveo kako je nazvao i predsjednik Joe Biden. 

Trumpov kandidat: Nadam se da su svi dobro

Oštećeni kombiji su ostali stajati uz rub ceste, dok je Walz nastavio svoje putovanje. Walz se osvrnuo na incident u svom obraćanju na događaju povodom Praznika rada u Milwaukeeju ubrzo nakon nesreće.

"Neki od mog osoblja i novinara koji su putovali s nama danas su sudjelovali u prometnoj nesreći na putu ovamo. Razgovarali smo s osobljem. Laknulo mi je što mogu reći da će uz nekoliko lakših ozljeda svi biti dobro", kazao je okupljenima. 

Zahvalio je tajnoj službi i lokalnim hitnim službama "na njihovoj brzoj reakciji". Republikanski kandidat za potpredsjednika J. D. Vance također je reagirao na izvješća o nesreći, napisavši na X-u: "Nadam se da su svi dobro".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.