Suđenje za ubojstvo Pukanića: Svjedok ne poznaje Milovanovića, a čuli su se 78 puta

NA ŽUPANIJSKOM sudu u Zagrebu danas je nastavljeno suđenje za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića, a svjedočila su tri svjedoka.

Matanićev stanodavac Amir M. danas je na sudu rekao kako je osumnjičeni tjedan dana prije ubojstva Pukanića dogovarao kupnju stana u zagrebačkoj Gomboševoj ulici.

Ne poznaje Milovanovića, a sa njegovog mobitela ga zvali 78 puta

Na današnjem ročištu svjedočio je i Dario A. koji je mjesec dana prije ubojstva organizirao roštilj, a na kojem su janjetinu jeli Robert Matanić i Bojan Gudurić. Taj svjedok je tvrdio da Željka Milovanovića ne poznaje, ali ga brzo razotkrila činjenica što se s njegova mobiteli 78 puta zvan broj optuženog. Na to je Dario rekao kako je vjerojatno mobitel tog dana bio kod nekog drugog.

Na kraju suđenja saslušan je i Velimir Žak, vlasnik firme preko koje su Amir Mafalani i Robert Matanić željeli kupiti BMW "sedmicu".

Nakon ubojstva gledali utakmicu

Na posljednjem ročištu je svjedočio vlasnik restorana u Zelini Vedran Rodić. U njegovu su restoranu nakon ubojstva jeli optuženi Robert i Luka Matanić te Amir Mafalani. Rodić tvrdi kako su optuženici u restoranu gledali utakmicu, a da su o ubojstvu samo malo pričali.

Uz zagrebačko suđenje za ubojstvo Pukanića, danas se nastavlja i ono beogradsko za isti zločin. U Beogradu se za brutalno ubojstvo u centru Zagreba sudi Sretenu Jociću, Željku Milovanoviću i Milenku Kuzmanoviću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.