Suprug splitske vijećnice prostački napao Pametno: Ovakvi uništavaju Hrvatsku, mrš!

MINISTAR graditeljstva Lovro Kuščević iznenadio je jučer u Splitu i svoje HDZ-ovce najavom kako će sva rješenja za uklanjanje bespravnih objekata na Žnjanu staviti van snage jer gradonačelnik Ivo Baldasar pokreće izradu novog DPU-a. Stranka Pametno prva je reagirala i optužila Kuščevića da se izruguje pravnom državom.

Suprug bivše Kerumove vijećnice napao Pametno na Facebooku

Na Facebooku je, pak, reagirao Nedjeljko Nikolić, direktor beach bara Cukarin na Žnjanu i suprug gradske vijećnice Marije Mladineo, koju je Kerum najurio iz stranke nakon što je digla ruku za Baldasarov proračun.

"Marijana Puljak - stranka Pametno, iznimno je ljuta jer ministar Kuščević ima mozga i razumijevanja i pokušava konstruktivno riješiti problem žnjanskog platoa, ma kakav ishod na kraju bio. Što je ona to sagradila da bi rušila tuđe. Ovakvi kao ona i njena stranka uništavaju Hrvatsku. Mrš!", zapisao je Nikolić. 

Nikolić Prkiću: Dođi frajeru, pičko jedna...

Upustio se u okršaj sa vijećnikom stranke Pametno Jakovom Prkićem.

"Majmune na bicikli, pička ti materina, evo ti malo uvreda da se imaš na šta žaliti jer te sutra čeka moj odvjetnik. Zadireš mi u privatnost. Jeba ti svoje matere vratnik", bio je prilično slobodan Nikolić.

Nakon svega jedne minute odlučio je pojačati komentar.

"Di se da se vidimo. Dođi frajeru, pičko jedna. Dođite svi, mater vam jebem klošarsku", napisao je Nikolić, kojeg je ovog ljeta policija odvela u postaju jer je terencem blokirao radove na postavljanju zapreka na putu koji vodi do beach bara.

Policija istraživala pogodovanje

Nakon što ju je brzopotezno isključio iz stranke, Kerum je Mladineo i kolegu joj Marija Sičića optužio da ih je Baldasar kupio kafićima. Mladineo nam je to demantirala te ustvrdila da je njezin suprug naknadno postao direktor u Cukarinu. Sičić nam je, pak, rekao da je kafić na Trsteniku otvorio njegov prijatelj i da on sa tim nema ništa, osim što mu je malo pomogao savjetima. Slučaj je ispitivala i policija. Koliko je poznato, ništa protuzakonito nisu utvrdili.

Kuščević je jučerašnjom najavom u Splitu pogazio i vlastito obećanje da će objekti biti uklonjeni nakon sezone. Motivi su mu nejasni, dok Baldasar računa da će mu ovakva akcija donijeti pokoji glas na izborima za šest mjeseci. Do tada bi, naime, trebao biti gotov i novi DPU za Žnjan, koji bi, strahuje se, bio priređen isključivo u funkciji legalizacije postojećih bespravnih objekata. Nejasno je kako ga Baldasar misli progurati jer je splitski HDZ sinoć zatražio da se objekti ruše jer su se iscrpile sve mogućnosti legalizacije. SDP se doduše o ovoj stvari još nije oglasio... 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.