Svađa Madunića i Lubina oko Žužula: Tko je rekao da će dati jamčevinu od 22 milijuna kuna?

NAKON što je jučer objavljena informacija da je direktor i jedan od vlasnika Skladgradnje, Slaven Žužul za svoju slobodu ponudio iznos od 22 milijuna kuna, oglasili su se njegovi odvjetnici koji imaju oprečne priče o tome.

Prema jučerašnjim informacijama, jedan od njegovih odvjetnika, Ante Madunić je sucu Županijskoga suda u Zagrebu rekao da je njegov klijent spreman platiti 22 milijuna kuna jamčevine kako bi bio pušten na slobodu. Ponuđeni iznos jednak je onome za koliko je oštećen HAC. Prema jučerašnjim riječima odvjetnika Ante Madunića, jednoga od Žužulovih odvjetnika, ukoliko njihov branjenik bude pritvoren u pitanje će doći posao 750 ljudi koji su zaposleni u njegovoj tvrtki Skladgradnja.

Žužulov splitski odvjetnika, Željko Lubina na upit o Madunićevoj izjavi o jamčevini nije birao riječi i taj je potez nazvao "zajebancijom za Madunića" te je dodao da je Madunić od njihova branjenika "dobio otpust jer Žužul nikada nije izjavio da će dati 22 milijuna kuna jamčevine za izlazak na slobodu".

Istovremeno, u razgovoru s Antom Madunićem, odvjetnik je naglasio da smatra da se sve priče koje se povlače po medijima oko odnosa njega i odvjetnika Lubine s klijentom Žužulom "ne koriste nikome, a samo neizmjerno štete ugledu profesije". Također, Madunić je opovrgnuo informaciju da je otpušten "jer Žužula nije ni vidio", ali je dodao da "kako god se situacija odvijala, on više ne želi raditi kao branjenik Slavena Žužula". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.