Tajnik HDZ-a Vrbovsko: Potukla su se naša dva člana i to je beznačajna vijest

MLADEŽ HDZ-a opet je u glavnim ulogama u rubrici Crna kronika. Naime, prema pisanju Novog lista članovi Mladeži HDZ-a Vrbovskog međusobno su se potukli na organiziranoj privatnoj roštiljadi.

Zvali policiju

Da bi stvar za partijsku mladež HDZ-a bila i gora, tučnjava se s privatne zabave u ranim subotnjim večernjim satima preselila i u lokalni kafić "Green". Ondje je vlasnik lokala nakon što mu je uspaničena konobarica dojavila da se članovi Mladeži HDZ-a međusobno tuku, gužvu odmah prijavio policiji.

Kako piše riječki Novi list bilo je osam pripadnika mladeži HDZ-a, a sasvim je sigurno da su u kafiću tek nastavili sukob, jer su već bili razbijenih glava. Dok je policija došla članovi Mladeži su se razbježali.

Protiv dvojice optužni prijedlog

Policijska uprava Primorsko goranska u potvrdila je za Index kako su  zaprimili dojavu kako je u ugostiteljskom objektu u Ul. Ivana Gorana Kovačića u Vrbovskom došlo do narušavanja javnog reda i mira.

"Prikupljenim saznanjima utvrđeno je kako su javni red i mir narušavala dvojica mladića iz Vrbovskog na način da je 19-godišnjak prišao stolu za kojim se nalazio 20-godišnjak sa svojim društvom. Između njih dolazi do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba. Ozlijeđenih osoba nije bilo. Protiv sudionika ovog događaja slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog prekršaja iz čl. 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", stoji u odgovoru policije na upit našeg portala.

Tajnik HDZ-a: Potukli se, ništa značajno

Tajnik HDZ-a Vrbovsko, Šein Brinjak, potvrdio je za Slobodnu Dalmaciju vijest o sukobu, no naglasio je kako se radilo o "beznačajnom incidentu"..

"Mogu reći da se nije radilo ni o kakvom stranačkom skupu niti druženju. Sukobila su se dvojica članova naše mladeži koji su inače poznanici i znaju se cijeli život. Motiv sukoba je bio derbi Rijeke i Hajduka, a ne politika" rekao je Brinjak za Slobodnu Dalmaciju dodajući kako će se ipak utvrditi svi detalji incidenta i potom reagirati ako bude potrebe.

M.M.
Foto: Siniša Sunara (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.