Tedeschi osvojio Slovenke: Proglašen najseksi gospodarstvenikom u Sloveniji

EMIL TEDESCHI, vlasnik Atlantic Grupe koja je prošloga tjedna objavila preuzimanje slovenske tvrtke Droga Kolinska proglašen je najseksi poslovnjakom u Sloveniji. Rezultati su to internetske ankete koju su objavile slovenske Finance.

U internetskoj anketi je sudjelovalo 358 ljudi, a Emil Tedeschi je osvojio 31 posto glasova. Slijede ga slovenski biznismeni Jurij Schollmayer koji se bavi nekretninama i Bojan Knuplež, prvi čovjek Merkura. Na listi najseksi gospodarstvenika Tedeschi je jedini Hrvat, ali je karizmatični Splićanin premoćno pobijedio "protivnike" sa skupljenih 111 glasova.

Čini se da su Slovenci, nakon prvih protivljenja Tedeschijevu preuzimanju Droge i objavljenih spekulacija da je on samo igrač Ivice Todorića koji stoji iza preuzimanja, ipak smirili negativnu energiju prema Tedeschiju. Tome je zacijelo pridonijela i tiskovna konferencija u Portorožu na kojoj je Tedeschi i službeno objavio preuzimanje Droge. Naime, Tedeschi je tada smirio sumnje da će rasprodati slovenske brendove, ali se i javnosti predstavio u ležernom i opuštenom izdanju što je zacijelo zapelo za oko mnogim glasačima u ovoj anketi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.