Teška nesreća kod Sl. Broda, jedan mrtav. Policija: Neka nam se javi ovaj svjedok

Ilustracija: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Teška nesreća dogodila se nešto prije 16:45 kod Slavonskog Broda. 

Policija u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske zaprimila je u 16:43 dojavu da je na izlazu iz Vranovaca došlo do prometne nesreće (sudar dva automobila) u kojoj ima ozlijeđenih osoba. Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, djelatnici Hitne medicinske pomoći i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod, koji su pomogli prilikom izvlačenja jedne osobe prikliještene u automobilu.

Oko 18:45 u Operativno-komunikacijskom centru policijske uprave zaprimljena je informacija da je jedna osoba (muškarac rođ. 1948. godine) od zadobivenih ozljeda preminula u bolnici u Slavonskom Brodu. Liječničku pomoć su zatražile još dvije osobe te je trenutno nepoznata kvalifikacija njihovih ozljeda, kažu iz policije.

U tijeku je očevid kojim će se utvrditi činjenice i okolnosti nastanka prometne nesreće, a policijski službenici preusmjeravaju promet.

Iz policije napominju da je, prema trenutno raspoloživim informacijama, na mjestu događaja prometne nesreće bila još jedna osoba (svjedok očevidac). "Molimo da se javi policiji na broj 192 ili u Postaju prometne policije osobno, odnosno na broj telefona 035/211-539 radi davanja korisnih saznanja o prometnoj nesreći", poručuju iz policije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.