Tragedija u Srbiji: Na pragu kuće u naletu auta poginuo samohrani otac trojice sinova

SRBIJU je potresla tragična prometna nesreća u kojoj je poginuo 51-godišnji Saša Kostadinović, samohrani otac tri sina.

Preminuo pred kućom, dok je kretao na posao

Preminuo je jučer oko 7 ujutro u centru Batočine ispred svoje kuće dok je kretao na posao. Na njega je naletio automobil, a od siline udara na mjestu je preminuo. 

Automobilom ga je pregazio 31-godišnji vozač. On se, pišu srpski mediji, vraćao kući iz treće smjene u jednoj tvornici pa je vozio umoran. 

Predano se sam brinuo o tri sina

Kostadinović se, kako su ispričali mještani, potpuno sam brinuo o trojici sinova i bio je predan otac nakon iznenadne smrti majke dječaka. Kao diplomirani agronom radio je u Centru za strna žita u Kragujevcu.

Golema tuga mještana

Od saznanja za nesreću mještani Batočine ne mogu suzdržati tugu i šok. Zbog smrti samohranog oca reagirala je Općina Batočina koja je odlučila preuzeti troškove sahrane.

"Na današnjoj hitno zakazanoj sjednici Općinskog vijeća donesena je odluka na temelju koje će Općina Batočina snositi sve troškove sahrane našeg sugrađanina Saše Kostadinovića (51), samohranog oca trojice sinova", priopćili su iz općine. Također je donesena odluka da Općina Batočina mjesečno isplaćuje 80.000 dinara (5140 kuna) sinovima.

"Obitelji stradalog Saše izražavamo duboku sućut, a sve sudionike u prometu pozivamo na oprez kako bi se izbjegle ovakve tragedije", stoji u priopćenju općinskih vlasti.

Kolege u šoku

Njegovi kolege s nevjericom su primili vijest o Sašinoj iznenadnoj smrti.

"Bio je prije svega divan čovjek, dobar otac i dobar stručnjak za svoj posao. Brinuo se o sinovima nakon gubitka supruge. Ovo je velika tragedija za sve nas, nemamo riječi za tugu koja je zadesila njegove sinove", rekla je plačući za Novu jedna od Sašinih kolegica.

U prometnoj mu je poginula i sestra, a supruga mu je iznenada umrla prije par godina

Sve je još tragičnije jer je, prema pisanju srpskih medija, Kostadinoviću i sestra poginula u prometnoj nesreći. 

Supruga mu je iznenada preminula prije nekoliko godina pa je ostao sam s trojicom sinova.