Tri godine zatvora za smrt u marjanskom tunelu: Pijan vozio skuter, a curu zgazio automobil

ANTONI MARINOVIĆ nepravomoćno je osuđen je na Općinskom sudu u Splitu na tri godine zatvora zbog prometne nesreće u marjanskom tunelu, u kojoj je 3. srpnja život izgubila njegova djevojka Jelena Bonačić-Vicić. Marinović je na motornom triciklu Piaggio pretjecao u tunelu, no prevrnuo se i otklizao. Preko nesretne Jelene prešla je Ford Fiesta, koja je naišla iz suprotnog smjera.

U sestru osam metaka, u zeta šaržer

Marinović uopće nije imao dozvolu za bilo koju kategoriju, usto mu je nakon nesreće izmjereno 1,15 promila alkohola. Vozio je 80 kilometara na sat, 30 kilometara brže od ograničenja.

 

Marinoviću je produljen pritvor u kojem se inače liječi od alkohola. Oduzeli su mu i pištolj "tetejac" sa okvirom i pet metaka. 

Tužilaštvo je odustalo od tri točke optužnice. Marinovića više ne gone za prijetnju predstavniku stanara, kojem je poručio da će ga isparati nožem i da mu to neće biti prvi put te prijetnju Ivi I., kojem je u vlastitom stanu s pištoljem u ruci kazao da neće živ izaći iz kuće. Prošao ih strah pa više nisu zainteresirani za progon.

Marinović neće odgovarati ni što mu je pas rotvajler slikovita imena King napao i izgrizao troje djece u veljači 2006. godine na Brdima. Jest bio njegov pas, ali ga je vani pustila - žena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.