Trump: Drugarica Kamala Harris će nas odvesti u treći svjetski rat

Foto: EPA

Bivši američki predsjednik i republikanski predsjednički kandidat Donald Trump izdao je oštro upozorenje jutros, tvrdeći da vodstvo administracije predsjednika Joea Bidena, posebice potpredsjednice i demokratske predsjedničke kandidatkinje Kamale Harris, vodi SAD prema trećem svjetskom ratu, prenosi Newsweek.

Trump: Bombe padaju na sve strane

"Tko pregovara za nas na Bliskom istoku? Bombe padaju na sve strane!" napisao je Trump na mreži Truth Social. "Pospani Joe Biden spava na plaži u Kaliforniji, zlobno prognan od strane demokrata, a drugarica Kamala ide na turneju sa svojim stvarno lošim izborom potpredsjednika. Ne želimo treći svjetski rat, ali idemo u tom smjeru.

"Neće biti budućnosti pod drugaricom Kamalom Harris jer će nas ona odvesti u treći nuklearni svjetski rat", napisao je ranije Trump.

Trumpove izjave dolaze usred eskalacije nasilja na Bliskom istoku i izmjene vatre između Izraela i Hezbolaha u Libanonu.

Trump je više puta rekao da bi mogao riješiti rat u Ukrajini u roku od jednog dana i donijeti mir na Bliski istok ako pobijedi na izborima u studenom, ne iznoseći način na koji bi to učinio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.