Tuzlanski list Jadranki Kosor uručio priznanje "Osoba godine u regiji zapadni Balkan"

TUZLANSKI list je hrvatskoj premijerki Jadranki Kosor povodom treće godišnjice izlaženja toga lista svečano uručio priznanje "Osoba godine u regiji Zapadnog Balkana".

Premijerka je priznanje primila osobno na svečanosti održanoj u nedjelju navečer u Tuzli, objasnivši kako je osobno došla u BiH jer smatra da je to "uistinu veliko i važno priznanje, pogotovo kad dolazi od novinara, uredništva i čitatelja Tuzlanskog lista".

"Nastojat ću opravdati to povjerenje" izjavila je Kosor, dodajući kako će Hrvatska podržati BiH na putu u EU te je podsjetila na prošlogodišnju odluku da se i BiH, jednako kao i svim ostalim susjedima, daruju prijevodi "Pravne stečevine Europske unije".

"I ovu nagradu shvaćam i doživljavam kao još jedan od načina građenja mostova, suradnje , međusobnog poštovanja i uvažavanja", naglasila je Kosor u Tuzli.

Uz hrvatsku premijerku, priznanje su dobile i brojne druge zaslužne osobe, a među njima i predsjednik Uprave Croatia osiguranje Hrvoje Vojković za najboljeg menadžera u regiji, te predsjedniku SDA BiH i Doma naroda PS BiH Sulejmanu Tihiću, koji je prema odluci redakcijskog kolegija i čitatelja najbolji političar u BiH.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.