U Americi nađeno 26-ero djece iza lažnog zida u podrumu kuće

Screenshot: CBSDenver.com

U PRIVATNOM dječjem vrtiću u Colorado Springsu socijalna služba je, prilikom obilaska u pratnji lokalne policije, pronašla 26-ero djece iza lažnog zida koji je vodio u podrum vlasnika kuće. Sva pronađena djeca mlađa su od tri godine.

Službenici su u srijedu krenuli u inspekciju tragom pritužbe da vrtić Play Mountain Place prima više djece nego što bi to prema dozvoli smjeli činiti.

Kad su stigli u vrtić nisu pronašli niti jedno dijete. No, kad su potražili vlasnicu ustanove koja živi na istoj adresi, rekli su kako su začuli zvukove djece.

Djeca u podrumu

Započeli su istraživati i pronašli lažni zid iza kojeg je bio ulaz u podrum. Kada su se službenici spustili stepenicama, u podrumu su pronašli dvije odrasle osobe i 26-ero djece, od kojih su sva bila mlađa od tri godine.

Djeca su odmah upućena svojim roditeljima. Troje odraslih zaposlenika dječjeg vrtića uhićeno je pod sumnjom u zanemarivanje djece, ali istražitelji su odbacili te optužbe uslijed daljnje istrage.

Vlasnica vrtića 58-godišnja Carla Faith, koja je odbila surađivati sa službenicima, nije uhićena "dok detektivi ne utvrde prikladne optužbe", kako javlja CBS Denver.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.