U Karachiju istukli mladoženju nakon što mu je na vjenčanje upala tajna žena

Foto: Društvene mreže/BBC

BBC donosi priču o vjenčanju u Karachiju. Njihov dopisnik piše kako je jedan mladoženja potjeran s vlastitog vjenčanja, a ljutiti gosti su ga udarali i rastrgali mu odjeću prije nego što se sakrio ispod autobusa odakle su ga spasili nepoznati ljudi.

Razlog svemu je to što je usred vjenčanja stigla njegova prva žena kako bi svima otkrila da je on već oženjen i to dvaput.

Poligamija je legalna u Pakistanu, dodaje BBC te muškarac smije imati najviše četiri žene. No, od svake prijašnje mora dobiti odobrenje da se ponovno oženi.

Čini se, piše BBC, kako ovaj mladoženja to nije učinio.

Njegova prva žena je upala na svadbu s njihovim zajedničkim sinom. "On je moj muž i otac ovog djeteta. Rekao mi je da ide u Hyderabad na tri dana", rekla je dodavši da su se oženili 2016. godine. Dvije godine kasnije on se tajno oženio još jednom, otkrila je.

BBC piše kako nije posve jasno što se zatim dogodilo. Policija im je rekla kako su njihovi službenici odveli mladoženju u policijsku stanicu, ali su ga ljutiti mladenkini rođaci pratili tamo te napali kada je izašao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.