U Njemačkoj se s djetetom i bivšom zabarikadirao u kuću. Pucao 15 puta na policiju

Ilustracija: Shutterstock

Već 24 sata se u njemačkom gradu Vieritzu u pokrajini Brandenburg odvija drama. Njemački Bild piše da je sve počelo jučer oko 13:45 kada se naoružani muškarac zabarikadirao u kući s djetetom majkom djeteta te pucao na policiju. 

Policija je pokušala upasti u kuću nešto nakon 16 sati, ali je muškarac pucao na njih. Čovjek je u kući ispalio čak 15 hitaca. Što stoji iza pucnjave, još uvijek nije jasno. Policajci nisu ozlijeđeni u pucnjavi, kako javlja Bild, policija je i dalje u kući.

Majka i dijete su uspjeli pobjeći iz kuće. 

Muškarac prijetio da će raznijeti kuću

Bild piše da je muškarac prijetio da će raznijeti kuću ako mu policija priđe. Zato je postavio mine, a njemački list također piše da se u kući muškarca nalazi nekoliko komada vatrenog oružja. Policija nije htjela komentirati Bildove informacije.

Okidač incidenta je navodno spor oko skrbništva nad djetetom. Jedna od susjeda muškarca koja je razgovarala s Bildom kaže da je nakon podneva čula pucnjeve.

"Poznajem čovjeka, živim 20 metara od njega. Ovdje je živio par godina, uvijek je bio prijateljski nastrojen i nikada nije bio neugodan. Njegova partnerica je s njim prekinula i odvela dijete sa sobom. Noćas nisam oka sklopila, policija je bila po cijelom mjestu. Oko 12:30 čula sam oko 30 pucnjeva", komentirala je susjeda.

Njemačka policija je za Bild potvrdila da je večeras došlo do razmjene vatre između muškarca i policajaca, ali da nitko nije ozlijeđen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.