U Peruu pronađena duguljasta lubanja: Konačan dokaz postojanja izvanzemaljskog života?

VELIKA izduljena mumificirana lubanja koja je pronađena u Peruu konačno bi mogla dokazati postojanje izvanzemaljaca, piše Daily Mail.

Glava čudnovatog oblika, velika gotovo kao i tijelo na kojem se nalazi, dugačko 50 centimetara, zbunila je antropologe. Pripada jednom od dva seta kostiju pronađenih u gradu Andahuaylillasu u južnoj peruanskoj provinciji Quispicanchi.

Kosti je pronašao Renato Davila Riquelme, koji radi za muzej Privatos Ritos Andinos u Cuscu u jugoistočnom Peruu. On je rekao kako su očne duplje puno veće od onih kakve inače imaju ljudi, a na lubanji postoji i meka točka, zvana otvorenom fontanelom, koja je karakteristična za djecu u prvoj godini života. No, lubanja ima i dva velika kutnjaka, inače uobičajena samo za odrasle osobe.

U muzej su prošli tjedan stigla tri antropologa, iz Rusije i Španjolske, te će istražiti pronalazak, za koji su se složili da "nije ljudsko biće", te će provesti daljnja ispitivanja.

Riquelme je dodao kako je , iako je procjena zasad površna, očito da osobine kostura nemaju poveznice s niti jednom etničkom skupinom na svijetu.

Ostaci očne jabučice u desnoj očnoj šupljini pomoći će u utvrđivanju DNK, i razrješavanju kontroverze radi li se o ljudskom biću ili ne.

Druga mumija nije cjelovita i velika je tek 30-ak centimetara. Nedostaje joj lice te se čini da je zamotana u ovojnicu poput posteljice, u fetalnom položaju.

Ovi ostaci imaju zapanjujuću sličnost s trokutastom kristalnom lubanjom iz filma "India Jones - Kraljevstvo kristalne lubanje", iz 2008. godine, za koju se ispostavlja da ima izvanzemaljsko podrijetlo i posjeduje nadnaravne moći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.