U Petrinji i Sisku dvoje djece teško ozlijeđeno u prometnim nesrećama

U PROMETNOJ nesreći koja se dogodila jučer oko 17 sati u Petrinji teško je ozlijeđena 8-godišnja djevojčica, dok je u drugoj nesreći oko 18,50 sati u Sisku teško ozlijeđen 12-godišnji dječak.

Djevojčica u Petrinji je ozlijeđena kada je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. Na nju je svojim automobilom naletjela 24-godišnja vozačica te je djevojčica ubrzo vozilom Hitne pomoći sa teškim ozljedama prevezena u Opću bolnicu Sisak. Protiv 24-godišnjakinje podnijet će se kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

U drugoj prometnoj nesreći koja se jučer oko 18,50 sati dogodila u Sisku teško je ozlijeđen 12-godišnji dječak. Ozlijedio se kada je na biciklu bez kacige izašao iz dvorišta na cestu te je udario u automobil koji je vozila 44-godišnjakinja. Dječak je nakon sudara pao na cestu i teško se ozlijedio. Protiv dječakove majke će biti podnesen optužni prijedlog jer 12-godišnjak nije smio upravljati biciklom bez izdane potvrde da je za to osposobljen ili osobe starije od 16 godina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.