U vlasništvu obitelji "barba Luke" vile vrijedne 7,5 milijuna kuna?

SIN predsjednika Sabora Luke Bebića, Ante Bebić, u Tisnom na otoku Murteru gradi vilu vrijednu gotovo pola milijuna eura.

Ante Bebić je svome susjedu iz Tisnog, Damiru Buriću, kazao da mu se javi ako bude što trebao te da mu ljudi zavide jer mu tvrtka dobro posluje, piše Jutarnji list. Na gradilište je sa svojim tjelohraniteljima, navodno, dolazio i sam predsjednik Sabora Luka Bebić.

Bebić prešao sve gabarite građevinske dozvole

Bebićevi susjedi iz Tisnog se bune zato što tvrde da je Bebić prešao sve zadane gabarite postojeće građevinske dozvole. "Sada je oko posjeda podigao zid od 1,70 metara i posadio raslinje", kazao je Burić. Susjedi su Bebićevu zgradu u šali prozvali Vila Teheran, jer sliči zgradi američkog veleposlanstva u Teheranu.

Bebići su parcelu približno veliku 360 četvornih metara kupili 2005. godine, a susjedi su ih prvi put prijavili dvije godine kasnije zbog garaže od 24 kvadrata i septičke jame izgrađene uz njihove posjede. Ante Bebić tvrdi kako ima sve potrebne dozvole.

Stan u Ružičnjaku vrijedan 460 tisuća eura

Uz ovu vilu, Bebići posjeduju i stan na zagrebačkom Ružičnjaku približno vrijedan 460 tisuća eura, a prošle godine su u Petrinjskoj ulici prodali stan od 93 kvadrata. Predsjednik Sabora je obnovio obiteljsku kuću u mjestu Desne, a ima i vikendicu u Komarnom. Ta se kuća procjenjuje na milijun i pol kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.