U Zadru teško ozlijeđen dostavljač iz Bangladeša, zaletio se u ženu na romobilu

Ilustracija: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Na raskrižju Ulice Domovinskog rata, Ulice Nikole Tesle i Ulice Benka Benkovića na Višnjiku u Zadru jučer je oko 21.10 došlo do nesreće u kojoj je teško ozlijeđen 39-godišnji Bangladešanin. Policija javlja da je do nesreće došlo jer se 39-godišnji dostavljač električnim biciklom nepropisno kretao sjeveroistočnim dijelom nogostupa Ulice Benka Benkovića.

"Dolaskom do zavoja ulijevo prednjim dijelom bicikla udario je u prednji dio električnog romobila, kojim je upravljala 22-godišnja hrvatska državljanka bez zaštitne kacige te se kretala tim nogostupom iz suprotnog smjera. Uslijed udara 39-godišnjak je pao dijelom na nogostup, a dijelom na kolničku traku, dok je vozačica romobila ostala stajati na nogostupu. Zbog zadobivenih ozljeda, 39-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u zadarskoj bolnici, gdje mu je utvrđena teška tjelesna ozljeda.

Policija će o prometnoj nesreći izvijestiti nadležno državno odvjetništvo u Zadru. Vozač bicikla i vozačica romobila prekršajno su sankcionirani zbog prometnih prekršaja, sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama", kažu iz policije.