Ubojicu iz Karlovca uhvatio ATJ Lučko, priveli ga navalnim vozilom. Pogledajte snimku

Screenshot: MUP

IZ RAVNATELJSTVA policije priopćili su da su pripadnici Antiterorističke jedinice Lučko (ATJ) u Lemić Brdu za 40 minuta od dojave uhitili osumnjičenog za ubojstvo rođaka kod Karlovca.

Kako se ističe u priopćenju, prema osobi koja se dovodi u vezu s večerašnjom pucnjavom na području Lemić Brda, predgrađa Karlovca, u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a druga je ranjena, postupali su pripadnici Antiterorističke jedinice Lučko.

Odmah po zaprimanju dojave o pucnjavi, karlovačka policija žurno je uputila na teren policijske timove - pripadnike temeljne policije, kriminalističke i interventne.

Trebalo im je 40 minuta od dojave da uhite osumnjičenog

S obzirom na informacije da je osoba i dalje naoružana, upućen je alarm Antiterorističkoj jedinici Lučko, koja je prema Karlovcu uputila više taktičkih timova. Pripadnici ATJ-a Lučko izvršili su zadatak za 40 minuta (vrijeme od trenutka alarmiranja do svladavanja osobe), navodi se u priopćenju.

ATJ Lučko je pri privođenju koristio navalno blindirano vozilo Gurka.

Pogledajte snimku:

Žrtva je ubijena u svom dvorištu

Podsjetimo, u karlovačkom predgrađu Lemić Brdo ranije večeras došlo je do pucnjave vatrenim oružjem, u kojem je jedna osoba poginula, a jedna je ranjena. Policija je počinitelja ubojstva i ranjavanja ubrzo pronašla i on je, kako se navodi, pod nadzorom policije.

U policijskom priopćenju stoji da su po dojavi na mjesto događaja žurno upućeni policijski timovi te je zatečena jedna mrtva i jedna ozlijeđena osoba te da su ubrzo na terenu, u mjestu Lemić Brdo, pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem.

Na mjestu događaja slijedi daljnje postupanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a nakon utvrđenih činjenica i nadopuna ove informacije.

Kako Hina neslužbeno doznaje, žrtva je S.L., star oko 65 godina, koji je ubijen u vlastitom dvorištu, a ubio ga je mještanin Ivica P. (69) kojeg zovu Para i za kojeg se govori da je već bio i zatvorski kažnjavan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.