Učenik na maturalnoj nokautirao pijanog profesora. Obojica su kažnjeni

PROFESOR Obrtničke škole u Koprivnici, koji je u lipnju izazvao incident na maturalnoj zabavi u koprivničkom hotelu pa ga je učenik nokautirao udarcem šakom u lice, ostao je na svojem radnom mjestu, a od stegovnog je povjerenstva škole dobio javnu opomenu, objavio je portal Drava.info.

Doznali su i kako je škola “dotad uzornog učenika koji nikad nije imao nikakvih ispada sankcionirala opomenom pred isključenje, ali to ga nije spriječilo da uspješno položi maturu”.

Profesor Obrtničke škole zadobio je teške tjelesne ozljede i zatražio je pomoć u koprivničkoj bolnici. Video s razuzdane i pijane maturalne zabave tada je šokirao cijelu regiju. Što je prethodilo incidentu s težim posljedicama, vidi se na videosnimci koju smo tada dobili od učenika. Objasnili su i kako je sve počelo.

"Profesor je bio mrtav pijan i izvodio je striptiz ples na narodnjake. Jedan naš prijatelj ga je snimao mobitelom. Kad je vidio da ga se snima, profesor je odjednom jurnuo na našeg frenda i počeo ga naguravati. Na žalost, on mu je uzvratio šakom drito u glavu. Pao je na pod, bio je sav krvav", ispričao je nakon incidenta jedan od učenika za Podravski list.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.