Ugostiteljskim objektima u Puli dopušten dulji rad za vrijeme filmskog festivala

Foto: PIXSELL/Dusko Marusic

ODLUKOM pulskog gradonačelnika Filipa Zoričića za vrijeme 70. Pulskog filmskog festivala, od 15. do 23. srpnja, ugostiteljskim objektima u Puli odobrava se mogućnost produženja radnog vremena od šest ujutro do tri sata sljedećeg dana, izvijestili su danas iz pulske gradske uprave.

Istodobno trgovačkom društvu "Pleter-Usluge", koje pruža ugostiteljske usluge i posluje u Domu hrvatskih branitelja u Puli, gdje će ove godine biti smješten Festivalski centar, odlukom gradonačelnika odobrava se produženje radnog vremena od 16. do 22. srpnja od šest sati ujutro do četiri sata sljedećeg dana. 

Radno vrijeme na ljetnoj terasi uz ugostiteljski objekt prati poslovanje ugostiteljskog objekta, uz obvezu ugostitelja da se pridržava odredbi Zakona o zaštiti od buke i propisa koji reguliraju javni red i mir, naveli su iz Grada Pule. 

Na jubilarnom 70. Pulskom filmskom festivalu, koji se ove godine održava od 15. do 23. srpnja, uz 20 hrvatskih filmova i manjinskih hrvatskih koprodukcija koje su u konkurenciji za Zlatne arene u nizu popratnih programa prikazat će se gotovo 80 filmova. Popratni programi održavat će se u Areni, Istarskom narodnom kazalištu, Kinu Valli, Ambreli i na Brijunima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.