Ukrajinac odsjekao penis čovjeku koji mu je silovao ženu

Ilustracija: 123rf

MUŠKARAC iz Ukrajine odsjekao je penis čovjeku koji mu je silovao ženu nedaleko od njihovog doma u Ukrajini. Događaj se zbio prošli vikend.

27-godišnji suprug vraćao se u kuću u selu Shechenkovo kad je vidio muškarca kako mu napastuje ženu, piše Daily Mail. Žena je bila u restoranu s prijateljima. Napustila ga je oko jedan sat ujutro, a napadnuta je nedaleko od doma. Napao ju je 25-godišnji Dmitry Ichenko. Policija je kazala da joj je 25-godišnjak prekrio usta da ne može vrištati i odvukao je u obližnje grmlje.

No, suprug od žrtve stigao je nakon desetak minuta. Čuo je nekakvu buku iz grmlja. Približio se i vidio kako mu Ichenko siluje suprugu. Prvo ga je udario u glavu, a onda je izvadio švicarski nož i muškarcu odsjekao penis. Vrištanje silovatelja probudilo je okolne stanare.

Odvjetnik muškarca koji je odsjekao silovatelju penis kazao je kako je njegov klijent izgubio kontrolu.

"Suprug nije mogao kontrolirati svoje akcije. Nije bio svjestan što radi", rekao je odvjetnik muškarca kojemu sad prijeti zatvor.

Mogao bi biti duže u zatvoru od silovatelja

Nakon što je silovatelju odsjekao penis, muškarac je u stanju šoka šetao nekoliko kilometara.

"Ne znam što mi se dogodilo", rekao je medijima.

Silovatelj je hitno operiran, a nakon bolnice ga čeka zatvor. Pravdao se da ga je tjedan dana ranije napustila djevojka te da je taj dan popio litru vodke.

No, u zatvor bi mogao i čovjek koji je obranio ženu od silovatelja. Ako ga proglase krivim, prijeti mu do osam godina zatvora. Silovatelj može dobiti pet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.