Ukrao sef pa sjeo u kafić. Napao policiju i prijetio im smrću jer su ga došli uhititi

Ilustracija: Shutterstock

UMAŠKA policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kaznena djela teške krađe i prisile prema službenoj osobi te dva kaznena djela prijetnje, objavljeno je na stranicama istarske policije.

Tridesetogodišnjeg muškarca se sumnjiči da je 20. kolovoza oko 20 sati u Savudriji provalio u stan iz kojeg je otuđio sef s novcem, čime je oštetio 73-godišnjaka za nekoliko desetaka tisuća kuna. Brzom reakcijom policijskih službenika 30-godišnjak je pronađen u jednom ugostiteljskom objektu u Rovinju.

Prilikom policijskog postupanja osumnjičeni je fizički napao policijskog službenika, sprječavajući ga u obavljanju službene radnje. U događaju je policijski službenik lakše ozlijeđen.

Kriminalističkom istraživanjem utvrđeno je da je 30-godišnjak prilikom policijskog postupanja prijetio smrću policijskim službenicima te se protiv njega uz kaznenu prijavu za kazneno djelo teške krađe i prisile prema službenoj osobi podnosi i kaznena prijava za kaznena djela prijetnje. Osumnjičeni muškarac je u jutarnjim satima 22. kolovoza priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.