Velika gužva na autocesti kod Karlovca, policija preusmjerava promet preko odmorišta

Foto: Čitatelj

Velike gužve nastale su na autocesti A1 iz Zagreba prema Karlovcu. Policija preusmjerava promet iz ovog smjera na odmorište Draganić, nakon čega se automobili ponovno vraćaju na autocestu.

Iz karlovačke policije kažu da se radi o redovnom postupanju, ali nisu otkrili detalje.

Čitatelji za Index kažu da nisu vidjeli da policija pregledava automobile te da je velika gužva. U koloni se čeka oko 20 minuta.

Javio se i čitatelj koji kaže da se nalazi u autobusu u koji je kod Karlovca ušla policija i putnicima pregledala osobne dokumente.

Akcija policije bi uskoro trebala biti gotova te bi se promet na ovoj dionici autoceste trebao normalizirati, kažu iz policije.

Jak vjetar na Jadranskoj magistrali, mogući i odroni

Zbog izvlačenja teretnog vozila zatvorena je dionica državne ceste DC34 Donji Miholjac-Čađavica (obilazak regulira prometna policija), upozorava HAK.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina).

Mogući su odroni, osobito na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali (DC8). Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeni zastoji i vožnja u koloni mogući su na dionicama gdje traju radovi. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog radova na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići zatvoren je silazni krak čvora Posedarje iz smjera Dubrovnika za Pag/Novigrad/Posedarje. Obilazak je preko čvora Zadar centar.

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka zbog radova su zatvoreni izlazni krakovi čvora Učka (Matulji) iz smjera Rijeke i Rupe u smjeru Opatije i Pule.