Vice, odmah uplati novac djeci. Poslije se lako naplatiš od Indexa ako nisi lažov

Foto: Facebook

VICEPLAGIJATOR, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita koji je plagirao doktorat, u predizborne je svrhe podigao blef tužbu protiv Indexa koji ga je razotkrio kao plagijatora.

>> HDZ-ovac tužio Index jer smo otkrili da je plagirao doktorat

I to je ok, takvih bezveznjaka u hrvatskoj politici ima na lopate, no sad dolazi strašan dio. Vice u svoje kokošarenje, u svoj ukradeni doktorat i predizbornu utrku, petlja nezbrinutu djecu iz doma.

U svojoj blef tužbi novac koji zna da neće dobiti, jer je doktorat naprosto copy-paste smeće s rečenicama poput "Teorijska paradigma rasta trajnog propusnosti izazvala je operativna, društvena i ekološka zabrinutost, s obzirom na rizik od prekomjernog kapaciteta i disekonomija razmjera", obećava djeci iz doma Maestral.

>> Ekskluzivno: HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita je plagirao doktorat

Jedno je biti plagijator i bezveznjak. To je prosječan HDZ-ovac. Ali zloupotrebljavati nezbrinutu djecu i obećavati joj tuđi novac koji zna da neće dobiti, takva se podvrsta nalazi teško čak i u HDZ-u, osuđenoj zločinačkoj organizaciji.

Zato imamo prijedlog, napravi nešto konkretno: Vice, kako već znaš da nisi kradljivac doktorata i plagijator, kako znaš da nisi kokošar ni šljam koji bi zloupotrebljavao nezbrinutu djecu u predizborne svrhe, kako već znaš da ćeš dobiti tu tužbu, uplati SVOJIH sto tisuća kuna djeci ODMAH, a poslije ćeš se lako naplatiti od Indexa, zar ne?

Osim, naravno, ako i sam znaš da si plagijator, znaš da si lažljivac, znaš da besramno zloupotrebljavaš nezbrinutu djecu i znaš da tu tužbu i novac ne možeš nikad dobiti.

Javi kad si uplatio.

Matija Babić