VIDEO Eksplozija na Krimu kod ruskih skladišta oružja. Rusi: Nema štete

Screenshot: Twitter

MIHAIL Razvožajev, guverner okupiranog Sevastopolja kojeg su imenovali Rusi, izvijestio je na svom Telegram kanalu da je na području Kara-Kobe oboren projektil i da se čini kako je eksplodirao u polju. "Nitko nije ozlijeđen. Nema štete ni na infrastrukturi", priopćio je. 

Na mjestu događaja nije došlo do požara, javlja ruska državna novinska agencija Tass. Sve ekipe za hitne slučajeve vratile su se u bazu, ali su ostale pripravne. Inače, Sevastopolj je glavna baza ruske Crnomorske flote, a grad je povremeno izložen ukrajinskim napadima. 

Objavljeno upozorenje na zračni napad

Kijevske su snage 22. rujna izvele raketni napad na sjedište Crnomorske flote. Rusko ministarstvo obrane tada je priopćilo da je sustav protuzračne obrane oborio pet projektila tijekom napada. Ubrzo nakon toga, Razvožajev je izdao zapovijed za poboljšanje sustava upozorenja na zračni napad.

Lokalni Telegram kanali tvrde da je u gradu objavljeno upozorenje na zračni napad nakon eksplozije i javljaju da su uočili dim u području zaljeva Sukharna Balka. Krym.Realii javlja da su u blizini mjesta eksplozije bila najmanje četiri skladišta u kojima je ruska vojska skladištila oružje, uključujući projektile.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.