Video - Kako je "Pinokio" mijenjao retoriku: "Nismo mi promijenili politiku, nego EU"

PREMIJER Ivo Sanader je zahvaljujući svojim stalnim promjenama retorike ponovno "dao štofa" BijesuPrvom, koji se osvrnuo na njegovu izjavu "Nismo mi promijenili politiku, nego EU!", a video je prigodno popratio "Pinokiom" Psihomodo Popa.

"E moj narode kad pogledate sve ovo od 2001. na ovamo nije čudo da smo tu gdje jesmo - u banani, ali onoj pravoj u kojoj nas je upravo odveo Ivo Sanader - čarobnjak. No svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje. Molim da ga izaberete za predsjednika, molim lijepo. S manje ovlasti će manje štete napraviti", poručuje BijesPrvi.

"Koji Ivo je pravi Ivo?", pita se BijesPrvi pa podsjeća na Sanaderovu "zahvalu" generalima, a potom izručenje Ante Gotovine. Isto tako podsjeća i na odustajanje od ZERP-a, "petu brzinu" kojom smo grabili prema Europi, a naposljetku i na Sanaderovo obraćanje Mladeži HDZ-a: "Ako Europa dopusti da jedna zemlja članica, samo zato što je članica, ucjenjuje drugu kao što to danas radio Slovenija, onda europske integracije nemaju nikakve budućnosti".

I.M.
Foto: Siniša Sunara/Cropix

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.